Suvine malelaager Otepääl

Huviring

Head malehuvilised ja lapsevanemad!

Maleklubi Gambiit koostöös Tallinna Maleklubiga korraldab Marguse Spordibaasis 17.-22. juunil 2023 noorte harrastajate malelaagri. Marguse Spordibaas asub Otepää külje all looduslikult ilusas kohas (www.marguse.ee).

Laager sobib igas vanuses ja tasemel lastele, kes soovivad malet harrastada ja osaleda teistes sportlikes tegevustes. Kindlasti külastame laagri ajal Tehvandi Spordikeskust, Pühajärve randa, ronime Munamäel, turnime huvilistega Otepää seikluspargis jne.

Laagrisse on oodatud ka täiskasvanud harrastajad ja/või lapsevanemad. Kui soovite maletarkusi omandada, sh osaleda treeningtöös, siis on see võimalus olemas – lapsed treenivad laste grupis, täiskasvanud harrastajate grupis.

Meie meeskond
Laagris töötavad treeneritena Margit Brokko (treener) ja Hendrik Olde (meistertreener), keda abistavad Grete (abitreener) ja Karl Erik (spordiinstruktor).

Laagripakett sisaldab
Majutust (5 ööd), toitlustust 3 x päevas (alates 17.06 lõunasöök kell 14.00 kuni 22.06 lõunasöök), treeningtööd ning spordiprogrammi Margusel.

Laagris osalemise maksumus
– maksumus (õppetasu) kuni 14-aastase lapse kohta on 210 eurot (tasumisel kuni 10.05.2023);
– maksumus (õppetasu) 15-aastase ja vanema osaleja kohta on 240 eurot (tasumisel kuni 10.05.2023);
– registreerimisel ja osamaksu tasumisel alates 11. maist on laagri maksumus 275 eurot iga osaleja kohta ja alates 12. juunist – 295 eurot.

Registreerimine ja info
Laagris osalemise kinnitust ootame hiljemalt 10.05.2023 e-posti aadressile: mkgambiit@gmail.com (Margit Brokko) või  tallinnamaleklubi@gmail.com (Hendrik Olde). Täiendava informatsiooni soovi korral palume võtta ühendust telefonil 5142625 (Hendrik Olde).

NB! Kui teie laps või ka täiskasvanu soovib kindlasti laagris osaleda, siis palun ärge oodake registreerimisega kuni viimase hetkeni, vaid andke soovist teada esimesel võimalusel, sest kohtade arv on piiratud.

Close

Nutikas õppija

Anna õppimise lõpus oma tööle alati hinnang.