Moodsa õppimise festival iduEDU 2021

Partnerid

Muudatus!
iduEDU festival lükkub edasi. Festival toimub kevadisel koolivaheajal 26. aprillil 2022. Kõik töötoad toimuvad senise kava kohaselt.

Kõik õpetajad ja haridusasutuste juhid üle Eesti oodatud osalema moodsa õppimise festivalil „iduEDU“, mille alateema on sel aastal “Õnnelik õppija krihvli või tahvliga – kuidas säilitada enda vaimset heaolu, olla õnnelik ja leida tasakaalu tehnoloogiaga rikastatud ja traditsiooniliste õpikeskkondade ning õpimeetodite vahel? 

Peaesinejad arutlevad päevajuhtidest koolijuhtidega haridustöötajate ja õppiijate vaimse tervise ning distantsõppe seose, õpetajavaba kooli efektiivsuse ja distantsilt praktiliste oskuste õpetamise võimalikkuse üle. Kahes praktikult praktikule töötubade sessioonis saab valida 50 erineva haridusuuendusliku töötoa vahel. Hommikupoole tuuakse diskussiooni ja vestlusringi vormis osalejateni innovatiivseid õpimeetodeid lasteaiast ja koolist kuni elukestva õppeni välja. Pealelõunased töötoad keskenduvad käed külge ja aktiivse liikumis propageerimisele. 

Täpsem info ja registreerimine siin.

Close

Kas sa tead, Mõmmi, mis on vabadus? Vabadus on see, kui sa enam ei ole kännu külge kinni seotud!“ Heljo Mänd „Mõmmi ja aabits“