Õppetöö alates 3. maist

Õppetöö

Alates 3. maist jätkavad 1.-4. ja 9. klassi õpilased kontaktõppel koolis. 

Töötab pikapäevarühm.

5.-8. klassi õpilased jätkavad distantsõppel.

Toidupakke väljastatakse 5.-8. klassi õpilastele. Need saab kätte neljapäeviti ajavahemikus 15.00 – 17.00. Vajalik on eelnev registreerimine.  Registreerimisvorm on saadetud lastevanemate listi. Registreerimise tähtaeg on teisipäeviti kell 9.00. 

Huviringe ei toimu.

Tulles välisreisilt riskipiirkonnast, tuleb jääda 10 päevaks eneseisolatsiooni või teha mitte vähem kui kuuepäevase vahega kaks testi. Kooli, lasteaeda või huviringi võib minna alles pärast teist negatiivset testitulemust.

Eesti Perearstide Seltsi juhend. 

Kanname maski alates 12. eluaastast.

Hoiame vahemaad ja püsime terved!

Foto: Ingrid Kuusk

Close

„Põnevaimad saladused on alati peidus kõige ebatõenäolisemates kohtades.“ Roald Dahl „Charlie ja šokolaadivabrik“