Koolivormi tellimine 2019/2020 õppeaastaks

Partnerid

Suvine tellimisperiood 2019/2020 õppeaastaks on alanud.

Koolivormi tellimise tähtaeg on 22. juuni. Hiljem tehtud tellimuste puhul ei saa 100% garanteerida, et saate kõik elemendid augusti lõpus kätte.

Tellimuste vormistamine käib läbi e-poe
Sealt leiate kõik vajalikud riided ning õpetajate poolt soovitatud kirjatarbeid või koostöös kooli raamatukoguga välja mõõdetud kilekaante komplekte klasside kaupa nii õpikutele kui töövihikutele.

Tellitud kaubad saate kätte vastavalt valitud tarnemeetodile, kas SmartPosti pakiautomaadist vahemikus august jooksul või tarnega kooli tellimise puhul koolimajast augusti teises pooles (täpsem aeg ja koht selgub suve jooksul).

Kättesaamisele soovitame lapse kaasa võtta – kohapeal on kaupu väikese varuga, saate talle kohe koolivormi selga proovida ja vajadusel riideid suuruste lõikes vahetada. Kui tellisite kaubad SmartPostiga ja mõni suurus ei klapi, võite samuti tulla koolimajja riideid vahetama kättejagamise kuupäevadel.