Animatsioonikursused koolivaheajal

Nukufilmi Lastestuudio kutsub jälle koolivaheajal kooliõpilasi animatsioonilühikursustele. 25.-28. veebruarini toimub Nukufilmi Lastestuudio kevadkool vol. 1!

Multika tegemise kursusele ootame alates 7-aastaseid lapsi, kellega vaatame Eesti ja maailma multikaajalukku ning teeme ka ise esimeste multifilmide stiilis joonisfilmi ja nukufilmi katsetusi. Multikategu on loov ja mitmekülgne tegevus, kus meisterdame, pildistame, räägime lugusid, monteerime, helindame ja lõpuks selle kõik üle ka vaatame.

2D animatsiooni kursusel katsetame erinevate animatsiooni tehnikatega ning tutvume 2D valdkonna spetsiifikaga, kus kõik on nö lame 🙂 Proovime digitaalse ja traditsioonilises joonisfilmi tegemist, paneme lamenukuna liikuma iseennast ja esemeid ning lisaks vaatme lähemalt kriipsujukude animeerimist. Kursuse jooksul areneb lisaks lugude jutustamise ja oma tegelase loomise oskus ning iga osaline saab ise oma animatsiooni monteerimist ja helindamist proovida. Kursusele ootame alates 10-aastaseid lapsi.

Arvutimängude kursusel käime omalaadses arvutimängude muuseumis LVL UP, vaatame kuidas arvutimängud on arenenud ja saame inspiratsiooni oma arvutimängu tegemiseks. Seejärel asume ise mängu tegemise juurde. Kasutame vabavara programme, sealhulgas Blender ja loome 3D maailmu koos tegelastega. Üheskoos katsetame lihtsamaid võimalusi ja võtteid. Kursus annab kätte esimesed oskused, mille pealt omapäi edasi seda maailma avastada. Kursusele ootame alates 10-aastaseid lapsi.

3D animatsioonikursusel teeme tutvust ernievate vabavaraliste programmidega, millega saab modellerida ruumi, asju ja tegelasi. Lisaks proovime ka tegelasi liikuma panna ehk animeerida. Programmidest kasutame: Magica Voxel, 3Dc.io, Blender. Kursus annab sissejuhatuse 3D teemasse ja esimesed oskused, et seejärel omapäid edasi katsetada. Kursus on alates 10-aastastele lastele.

Rohkem infot kursuste kohta leiate: