Kohtumine Sakala Eragümnaasiumi õpilastega

Koolielu

31.01 võõrustas TKP 6.D klass Sakala Eragümnaasiumi 6.klassi õpilasi. Kohtumisele eelnes kirjavahetus, kus lapsed said ennast kirjalikus vormis tutvustada: TKP lapsed vene ja Sakala Eragümnaasiumi lapsed eesti keeles. Kohtumise eesmärk oli julgustada TKP õpilasi vene keele õppimisel ning luua neile reaalne olukord, kus nad saavad vene keelt rääkida.  Sakala Eragümnaasiumi õpilastel oli samuti huvitav oma eesti keele oskus proovile panna. Algul pisut kohmetunud, said lapsed siiski kohtumise jooksul lähemalt tuttavaks, mängisid tähestiku mänge ning sõid ühiselt komme. Järgmine sõpruskohtumine toimub Sakala Eragümnaasiumis, milleks valmistudes hakkab 6.D veelgi usinamalt vene keelt õppima. 

Uudise edastas Margarita Demtšenko, vene keele õpetaja.